Om oss

Vi är stora och starka, med oss är du i fokus och kan känna dig trygg. Familjeägt företag sedan LSS tillkom 1994. Detta är vi stolta över.

Om oss

Sydassistans är ett väletablerat familjeföretag med en ägarfamilj med lång erfarenhet av att vara anhörig till en funktionsnedsatt kvinna. Detta genomsyrar alla våra värderingar och beslut. Vår kunskap inom personlig assistans ställer vi gärna till ditt förfogande vid exempelvis din ansökan om personlig assistans. Vi hjälper också gärna till att överklaga beslut som inte överensstämmer med ditt behov. Som arbetsgivare åt över 300 personliga assistenter är vi en stor och respekterad aktör med både resurser och kunskap i att bedriva ett långsiktigt hållbart personalarbete. Läs mer om Personlig assistans i Malmö

Personligt uppdragsansvar för helheten

Varje assistansuppdrag har en personlig uppdragsansvarig som ansvarar för helheten i uppdraget. Vi anordnar också ett eget grundläggande utbildningsutbud. Kombinationen av att vara ett familjeföretag och stor arbetsgivare är mycket fördelaktig för både assistansberättigade och personliga assistenter. Vi är det personliga alternativet med de stora resurserna. Du hittar få som är som vi!

Kontorspersonal på Sydassistans i Malmö.

Vill du prata med oss?

Är du eller någon anhörig till dig i behov av personlig assistans? Eller behöver du hjälp att t.ex. skriva en ansökan?

Kontakta oss

Boka ett möte

Är du eller någon anhörig till dig i behov av personlig assistans?

Bli Kontaktad

Sök jobb hos oss

Vill du arbeta som personlig assistent? Världens viktigaste yrke.

Se våra lediga jobb

Prenumerera på Sydassistans nyhetsbrev

Abonnera på: Nyhetsbrev

Är du eller någon anhörig till dig i behov av personlig assistans?

Bli kontaktad