No items found.

Lediga jobb

39-årig kvinna i Tyresö söker personlig assistent

Vi söker dig som vill bidra till att göra vår uppdragsgivares vardag meningsfull

Lön:

Fast timlön - tillägg enligt kollektivavtal KFO-Kommunal

Ort:

Tyresö - Stockholm

Sista ansökningsdag:

October 23, 2020

Referensnummer:

1104

Beskrivning:

Önskar du ett extraknäck eller ett arbete vid sidan av ditt vanliga. Kanske studerar du och vill ha ett spännande och varierande arbete som ger extra inkomst. Vi erbjuder en tjänst som behovsvikarie med möjlighet till fasta pass.

Vi söker dig som är utåtriktad, flexibel, positiv och kan bidra till att göra vår uppdragsgivares vardag meningsfull. Kvinnan har en lindrig utvecklingsstörning, epilepsi och behöver stöd och hjälp i sin vardag. Kvinnan klarar av mycket själv men behöver extra hjälp och stöd av sin personliga assistent både hemma och i samband med fritidsaktiviteter. Kvinnan tycker t ex om att gå promenader, lyssna på musik, laga mat, läsa, lägga pussel. Arbetsuppgifterna består bland annat i att hjälpa kvinnan med personlig hygien, hjälp att ta hand om hemmet , såsom att sortera och tvätta kläder, städa, laga mat samt assistera kvinnan när hon deltar i olika fritidsaktivitet.   

På dagtid vistas uppdragsgivaren på dagligverksamhet och har inget behov av personlig assistans.  

Arbetspassen börjar kl. 15.00 eller 16.00 och slutar kl. 08.30 dagen därpå med jourtid på natten. Under helger, röda dagar och vissa dagar då kvinnan är ledig från daglig verksamhet, arbetar assistenten ett dygn.  

Endast ansökningar med CV och Personligt brev behandlas. Urval sker löpande.

Skicka ansökan
Sista ansökningsdagen har passerat och det är inte längre möjligt att skicka ansökan.
Copyright Sydassistans AB 2019 
Integritetspolicy