No items found.

Lediga jobb

Behovsvikarie till ung man i Kristianstad

Vi söker två behovsvikarier för arbete hos en ung man utanför Kristianstad som pga en muskelsjukdom behöver hjälp med det mesta i vardagen.

Lön:

Enligt kollektivavtal

Ort:

Kristianstad

Sista ansökningsdag:

September 27, 2019

Referensnummer:

1090

Beskrivning:

För en av våra uppdragsgivare i Kristianstad söker vi nu två vikarier för arbete vid behov. Arbetstiderna varierar mellan både dag, kväll och helgarbete. På så sätt får de personliga assistenterna en bred kunskap om helheten i assistansuppdraget.

Nedan följer uppdragsgivarens egen presentation av sig själv och arbetet som hans personliga assistent.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Jag är en 27-årig man som har en muskelsjukdom, spinal muskelatrofi typ 2. För att beskriva min funktionsnedsättning kortfattat så gör den att jag blir svag i mina muskler och behöver därför en personlig assistent för att kunna utföra det i min vardag som jag behöver hjälp med, såsom förflyttningar, hushållssysslor, personlig hygien,träning m. m. Jag är även känslig för infektioner, vilket gör att det är positivt om du som söker har möjlighet att i viss utsträckning undvika att exponera dig för smittor på fritiden. Jag bor utanför Kristianstad med goda bussförbindelser.

Du som söker tjänsten ska ha ett genuint intresse av att hjälpa andra människor. Som personlig assistent måste du vara flexibel, eftersom arbetet betyder att du hjälper en annan människa att leva sitt liv på sitt eget sätt. Du måste ha körkort eftersom jag har egen bil och behöver ta mig runt i världen. Det är också viktigt att du är rökfri!

Din arbetsplats är där jag befinner mig, vilket betyder att vid eventuella besök som att träffa vänner, handla, läkarbesök m. m. blir vistelsestället din arbetsplats för stunden. Detsamma gäller under semesterresor, som kan ske både inom Sverige och utomlands. Om jag skulle beskriva mig själv så skulle jag säga att jag är väldigt snäll och trevlig, Jag har väldigt varierande intressen men några av dom är att träffa vänner, spela något spel på datorn, musik och film eller kolla på någon Youtuber. Tycker även om att redigera och vara kreativ då jag själv håller på med Youtube och är en Youtuber.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Välkommen med din ansökan!

Skicka ansökan
Copyright Sydassistans AB 2019 
Integritetspolicy