Vägarbete i Limhamn

Just nu pågår vägarbete utanför vårt kontor. Det kan vara svårt att komma fram. Ring till kontoret om du har några frågor inför ditt besök.

Lediga jobb

Glad och pigg 54-årig man söker personlig assistent

Jag söker en positiv och ansvarsfull behovsvikarie

Lön:

Fast månadslön tillägg enligt avtal KFO-Kommunal

Ort:

Malmö

Sista ansökningsdag:

September 30, 2020

Referensnummer:

1160

Beskrivning:

Jag är en glad och pigg 54-årig man och bor i lägenhet i västra Malmö. Jag bor själv, men mina tre tonårssöner brukar hälsa på mig främst på helgerna.

På grund av en förvärvad hjärnskada och vänstersidig förlamning behöver jag hjälp av personlig assistans dygnet runt med sovande jour. Jag söker nu en till positiv och ansvarsfull behovsvikarie.

Mitt största intresse är allt inom området flyg och jag har ett stort intresse av att bygga modellflygplan. På min fritid tycker jag också om att åka iväg och titta på fotbollsmatcher.

Du kommer att hjälpa mig att förenkla min vardag, såsom att laga mat, ta hand om mitt hem, hjälpa mig att sköta min personliga hygien, ta av och ta på mig kläder,förflyttningar, följa med mig när jag ska handla, gå på aktiviteter, hjälpa mig när jag ska träna, följa med mig på läkarbesök etc. Ibland behöver du även fungera som mitt extra öra och hjälpa mig att hålla reda på tider, möten och annat som kan vara viktigt i min vardag.

Jag använder rullstol både inomhus och utomhus och försöker gåträna så ofta jag kan och när tillfällen ges. Träning ä rviktigt för mig och jag tränar på gymmet cirka tre gånger per vecka.

 Ibland, dock inte så ofta, tycker jag det är avkopplande att röka pipa eller cigarr. Du kan därför inte vara allergisk.

Vad jag letar efter är du som är en ansvarsfull och uppmärksam person. Du som önskar ett extraknäck eller ett arbete vid sidan av ditt vanliga. Kanske studerar du och vill ha ett spännande och varierande arbete som ger en extra inkomst. Du kommer att arbeta dygnspass kl 09-09 med sovande jour.

Endast ansökan med CV och personligt brev behandlas. Urvalet sker löpande

Skicka ansökan
Sista ansökningsdagen har passerat och det är inte längre möjligt att skicka ansökan.
Copyright Sydassistans AB 2019 
Integritetspolicy