No items found.

Lediga jobb

Man i 70-års åldern söker personlig assistent

Man i 70-årsåldern som bor i centrala Malmö tillsammans med sin katt söker personlig assistent

Lön:

Fast timlön tillägg enligt avtal KFO-Kommunal

Ort:

Malmö

Sista ansökningsdag:

October 20, 2020

Referensnummer:

1017

Beskrivning:

Som personlig assistent hjälper du din uppdragsgivare med de delar av livet som denne själv skulle ha gjort om möjligheten fanns. Därför blir du mycket betydelsefull i uppdragsgivarens liv.

Nu söker vi personliga assistenter till en man 70 års-åldern, som bor centralt i en lägenhet i Malmö med sin katt. Som assistent kommer du att vara behjälplig i den personliga omvårdnaden, med hushållssysslor och allt annat som kan förekomma idet dagliga livet.

Det är viktigt att du som assistent är glad, flexibel, rökfri, fräsch och noggrann. Att du har körkort och känner glädje i att köra bil är önskvärt. Vår uppdragsgivare har emellanåt verbala kommunikations-svårigheter så det är viktigt att du förstår nyanserna i språket och är lyhörd. Mannen har MS, andning med hjälp av respirator, har du utbildning i detta så är det meriterande. Han tar sig fram med hjälp av stöd i rullstol. All förflyttning sker med lift och det förekommer en del vändningar som sker med hjälp av kroppens kraft så du som söker behöver vara stark. Träning hos sjukgymnast förekommer varannan vecka. Katten, fotboll och målning är viktiga delar i livet för uppdragsgivaren. Matlagning och promenader ligger honom också varmt om hjärtat.

Vår uppdragsgivare har assistans dygnet runt. Assistenternas arbetsschema är varierande med arbetspass på dag, kväll, natt och helg vilket skapar en kunskap om helheten i assistansuppdraget.

Vi söker en assistent som kan arbeta i snitt 30 timmar i veckan.  

Endast ansökningar med CV och personligt brev behandlas. Urval sker löpande.

Skicka ansökan
Sista ansökningsdagen har passerat och det är inte längre möjligt att skicka ansökan.
Copyright Sydassistans AB 2019 
Integritetspolicy