Avvikande öppettider:

20/5 Öppet 09.00-12.00, 21/5 stängt, 22/5 stängt

Lediga jobb

Personlig assistent till kvinna i Falsterbo

Vi letar efter dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår uppdragsgivare i Falsterbo

Lön:

Fast grundlön - tillägg enligt kollektiv avtal KFO-kommunal

Ort:

Falsterbo

Sista ansökningsdag:

February 28, 2020

Referensnummer:

1115

Beskrivning:

Vi söker två kvinnliga personliga assistenter till kvinna i Falsterbo. Tjänsterna är vikariat, ett på 92% t.om dec 2020 och ett på 84% t.om maj 2020.

Vår uppdragsgivare är förlamad och behöver dubbelassistans under sin vakna tid. Hon tycker om att vara i trädgården, lösa korsord, resa och tillbringa tid med sin man och hund. Assistansen innebär att vara behjälplig i allt från intimhygien, vardagliga rutiner i hushållet och annat som kan uppkomma.


Du som söker ska vara rökfri och bör inte vara allergisk mot pälsdjur och pollen. Det viktigast är att du är flexibel, ansvarsfull och öppen. Det ingår enstaka tyngre moment i arbetet och du bör därför inte själv ha några fysiska hinder för detta. Inga direkta förkunskaper krävs men det är ett plus om du har vana av arbete som personlig assistent. Resor förekommer. Personlig lämplighet är helt avgörande. Körkort är ett krav då uppdragsgivaren har egen bil som man kör.

Arbetstiderna är schemalagda och varierar mellan både dag, kväll och helgarbete. Start- och sluttider är anpassade efter kollektivtrafiken och det finns goda möjligheter att åka kollektivt till arbetet från Malmö.

Skicka ansökan
Sista ansökningsdagen har passerat och det är inte längre möjligt att skicka ansökan.

Fler lediga tjänster

För tillfället har vi inga lediga tjänster utannonserade. Välkommen åter eller skicka en spontanansökan.
Copyright Sydassistans AB 2019 
Integritetspolicy