Vägarbete i Limhamn

Just nu pågår vägarbete utanför vårt kontor. Det kan vara svårt att komma fram. Ring till kontoret om du har några frågor inför ditt besök.

Lediga jobb

Personlig assistent till kvinna i Falsterbo

Vi letar efter dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår uppdragsgivare i Falsterbo

Lön:

Fast grundlön - tillägg enligt kollektiv avtal KFO-kommunal

Ort:

Falsterbo

Sista ansökningsdag:

October 1, 2020

Referensnummer:

1115

Beskrivning:

Vi söker två kvinnliga personliga assistenter till kvinna i Falsterbo. Båda tjänsterna är på ca 75%

Vår uppdragsgivare är förlamad och behöver dubbelassistans under sin vakna tid. Hon tycker om att vara i trädgården, lösa korsord, resa och tillbringa tid med sin man och hund. Assistansen innebär att vara behjälplig i allt från intimhygien, vardagliga rutiner i hushållet och annat som kan uppkomma.


Du som söker ska vara rökfri och bör inte vara allergisk mot pälsdjur och pollen. Det viktigast är att du är flexibel, ansvarsfull och öppen. Det ingår enstaka tyngre moment i arbetet och du bör därför inte själv ha några fysiska hinder för detta. Inga direkta förkunskaper krävs men det är ett plus om du har vana av arbete som personlig assistent. Resor förekommer. Personlig lämplighet är helt avgörande. Körkort är ett krav då uppdragsgivaren har egen bil som man kör.

Arbetstiderna är schemalagda och varierar mellan både dag, kväll och helgarbete. Start- och sluttider är anpassade efter kollektivtrafiken och det finns goda möjligheter att åka kollektivt till arbetet från Malmö.

Endast ansökningar med CV och personligt brev behandlas. Urvalet sker löpande.

Skicka ansökan
Sista ansökningsdagen har passerat och det är inte längre möjligt att skicka ansökan.
Copyright Sydassistans AB 2019 
Integritetspolicy