Vägarbete i Limhamn

Just nu pågår vägarbete utanför vårt kontor. Det kan vara svårt att komma fram. Ring till kontoret om du har några frågor inför ditt besök.

Lediga jobb

Personlig assistent till man i Lomma

Vi söker nu en person till vår uppdragsgivare i Lomma.

Lön:

Ort:

Lomma

Sista ansökningsdag:

March 10, 2020

Referensnummer:

1117

Beskrivning:

Vi söker nu en personlig assistent till en 41-årig man med utvecklingsstörning och psykisk problematik som bor i egen lägenhet i Lomma. Uppdragsgivaren har personlig assistans dygnet runt med sovande jour. Arbetet går ut på att assistera uppdragsgivaren med vanligt förekommande hushållssysslor såsom matlagning, städ och tvätt. Du behöver också vara behjälplig med kommunikation samt ge hjälp och stöd med personlig hygien.
Uppdragsgivaren har flera intressen som t.ex fotografering, skåneutflykter och bilar men tycker också om att vara hemma och ta det lugnt vilket man som assistent måste ha tålamod med.


Du som personlig assistent i detta uppdrag måste vara mogen och gränsdragande i ditt sätt att vara och handla samt inneha pondus och lugn. Du måste också ha stor egen integritet samt ha förmåga att peppa och vara entusiastisk eftersom uppdragsgivaren ibland behöver hjälp att komma igång. Att du sätter tydliga gränser mellan privat- och arbetsliv är av största vikt för att arbetet ska fungera i detta uppdrag. Det är ett stort plus om du är intresserad av matlagning då uppdragsgivaren på grund av diabetes behöver vällagad mat.

Tjänsten är på 31.5t/v på fast schema, det innebär att du arbetar ett helt dygn var fjärde dag.

Utbildning eller erfarenheter inom psykiatrisk vård är meriterande.

Endast kompletta ansökningar med CV och personligt brevbehandlas, urvalet sker löpande.

Skicka ansökan
Sista ansökningsdagen har passerat och det är inte längre möjligt att skicka ansökan.
Copyright Sydassistans AB 2019 
Integritetspolicy