No items found.

Lediga jobb

Personlig assistent till man med ALS i Skåre - Trelleborg

Vår uppdragsgivare tycker om sport och det sociala utbytet är viktigt i hans liv

Lön:

Fast timlön tillägg enligt avtal KFO-Kommunal

Ort:

Skåre - Trelleborg

Sista ansökningsdag:

September 18, 2020

Referensnummer:

1161

Beskrivning:

Vår uppdragsgivare bor i hus med fru och fyra barn. Han tycker om sport, framför allt fotboll och i övrigt är det sociala utbytet en viktig del i hans liv. Assistansen innebär att vara behjälplig i allt från intimhygien till exempelvis att ta av och på sig kläder samt vardagliga rutiner i hushållet och annat som kan uppkomma som att följa med på aktiviteter. Uppdragsgivaren kör sin egen permobil men behöver fysiskt stöd vi förflyttningar, du bör därför inte själv ha några fysiska hinder för detta.

Det viktigaste är att du är flexibel, ansvarsfull och öppen. Du som söker bör vara rökfri. Det är ett plus om du har vana av arbete som personlig assistent och/eller inom annat vårdyrke samt möjligen har någon utbildning inom vården. Personlig lämplighet är helt avgörande. Körkort och tillgång till bil är ett krav då uppdragsgivaren bor avlägset med begränsad tillgänglighet till lokaltrafik.

Då barn förekommer i hushållet kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Arbetstiderna är förlagda dag/kväll samt vaken natt. Skicka in din ansökan genom vår hemsida. Endast ansökningar med CV och Personligt brev behandlas. Urval sker löpande.

Skicka ansökan
Sista ansökningsdagen har passerat och det är inte längre möjligt att skicka ansökan.
Copyright Sydassistans AB 2019 
Integritetspolicy