No items found.

Lediga jobb

Personliga assistenter till kille med autism

Vi söker flexibla, lyhörda och positiva personer som vill arbeta hos vår uppdragsgivare utanför Tomelilla.

Lön:

Fast månadslön - Tillägg enl. avtal KFO-Kommunal

Ort:

Tomelilla

Sista ansökningsdag:

February 11, 2020

Referensnummer:

1158

Beskrivning:

För en av våra uppdragsgivare i Tomelilla-trakten söker vi nu två personliga assistenter för arbete på schema, 35,63 t/v resp. 38,13 t/v. Arbetstiderna varierar mellan dag och natt med sovande jour. Man tjänstgör varannan helg. På så sätt får de personliga assistenterna en bred kunskap om helheten i assistansuppdraget.

Vår uppdragsgivare är en 23-årig kille med humor och glimten i ögat. Han har diagnoserna autism och utvecklingsstörning samt besväras av epilepsi. Han behöver stöd av en personlig assistent för att utföra det mesta i sin vardag, såsom bland annat hjälp med att sköta sin personliga hygien, stöd vid matsituationer, stöd för att ta av och på kläder, att utföra fritidsaktiviteter etc. Bostaden, som är belägen utanför Tomelilla, delar han med sina föräldrar och syskon.

Du som söker tjänsten ska ha ett genuint intresse av att hjälpa andra människor. Som personlig assistent måste du vara flexibel, eftersom arbetet betyder att du hjälper en annan människa att leva sitt liv på sitt eget sätt. Vi vill att du är lyhörd, positiv, pålitlig, har humor och kan bjuda på dig själv. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av arbete med människor med autism samt erfarenhet av att hantera utåtagerande beteende. Du som assistent ska vara ett stöd i att strukturera uppdragsgivarens vardag.

Du måste ha körkort och det är också viktigt att du inte är allergisk mot, eller rädd för, hundar eftersom de är en naturlig del av uppdragsgivarens familj.

Din arbetsplats är där uppdragsgivaren befinner sig, vilket betyder att vid eventuella besök som att träffa vänner, handla, läkarbesök m. m. blir vistelsestället din arbetsplats för stunden. Vanligast är dock vistelse i hemmet. Han älskar att titta på film, lyssna på musik, promenera i skog och natur, gå på teater, konsert och bio, ta en fika på stan, titta på böcker och mycket annat som kan vara kul.

För att söka tjänsten vill vi att du skickar ditt CV och ett personligt brev via vårt anställningsformulär.

Skicka ansökan
Sista ansökningsdagen har passerat och det är inte längre möjligt att skicka ansökan.
Copyright Sydassistans AB 2019 
Integritetspolicy