Avvikande öppettider v. 17

Kontoret håller stängt för utbildning 25/4 och 26/4.

Lediga jobb

Sommarvikarier i Falsterbo

Vi söker vikarier som vill jobba som personliga assistenter i Falsterbo under sommaren.

Lön:

Fast timlön, tillägg enligt kollektivavtal KFO-Kommunal

Ort:

Falsterbo

Sista ansökningsdag:

April 25, 2019

Referensnummer:

901115

Beskrivning:

Sydassistans AB söker kvinnliga personliga assistenter till kvinna i Falsterbo för arbete juni - augusti.

Vår uppdragsgivare är förlamad och behöver dubbelassistans under sin vakna tid. Hon tycker om att vara i trädgården, lösa korsord, resa och tillbringa tid med sin man och hund. Assistansen innebär att vara behjälplig i allt från intimhygien, vardagliga rutiner i hushållet och annat som kan uppkomma.

Du som söker ska vara rökfri och bör inte vara allergisk mot pälsdjur och pollen. Det viktigast är att du är flexibel, ansvarsfull och öppen. Det ingår enstaka tyngre moment i arbetet och du bör därför inte själv ha några fysiska hinder för detta. Inga direkta förkunskaper krävs men det är ett plus om du har vana av arbete som personlig assistent. Resor förekommer. Personlig lämplighet är helt avgörande.Körkort är ett krav då uppdragsgivaren har egen bil som man kör. Arbetstiderna är schemalagda och varierar mellan både dag, kväll och helgarbete. Start- och sluttider är anpassade efter kollektivtrafiken och det finns goda möjligheter att åka kollektivt till arbetet från Malmö.

Sydassistans AB har sedan starten 1994 anordnat personlig assistans åt personer med funktionsnedsättning i södra Sverige. En av våra uppgifter som assistansanordnare är att vara arbetsgivare åt våra uppdragsgivares personliga assistenter. Vi arbetar för att våra uppdragsgivare, trots en funktionsnedsättning, ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt. I dagsläget sysselsätter vi ungefär 350 personliga assistenter.

Skicka ansökan
Copyright Sydassistans AB 2019 
Integritetspolicy