No items found.

Till minne av Olle Holmgren

Olle,

Tack för att vi under mer än 25 års tid har haft förmånen att få delta i din vardag!

Minnet av dig kommer alltid att genomsyras av din livsglädje och din humor.

Livet gav dig en god portion av svåra stunder, men ändå blickade du alltid framåt mot något positivt. Likadant gjorde du i vardagen, i dina tankar var du ofta flera steg framför din omgivning. Din livsglädje gav dig ett långt liv och den gav dina nära och kära möjligheten att samla på sig många minnen av dig, minnen som för alltid finns kvar.

Som ung arbetade du som kock till sjöss, vi har förstått att det verkligen var en fin tid av äventyr. När du senare fick assistans fortsatte du att laga mat, men med hjälp av dina assistenter. Du instruerade och smakade av, assistenterna agerade som dina händer, precis som det ska vara med assistans. Vi kan nog drista oss till att säga att du lärt upp ett flertal goda hemmakockar under åren.

Malmö FF har förlorat ett av sina största fans. Laget fanns i ditt hjärta i alla år, men otaliga är även de timmar som du njutit av andra sportgrenar. Njutningen blev fulländad tillsammans med ett glas gott vin eller en smakfull öl.

Att kunna gestalta verkligheten vid stafflit är en förmåga som är beundransvärd. Att, som du, dessutom lära sig att göra det utan att kunna använda händerna är en alldeles särskild gåva. En gåva som kombinerat med din positiva framåtriktade syn gjorde dig till en skicklig munmålare med utställningar och vernissage på olika ställen i landet. Minnet av dig kommer att finnas kvar i de tavlor som vi pryder våra väggar med.

Någonstans är du alltid med oss, du kommer att fortsätta att inspirera oss även när du inte längre är hos oss. Vi kommer ihåg dig Olle som en fantastisk man!  

Alla vi på Sydassistans  

No items found.
TILL MINNE AV
OLLE HOLMGREN
1946 - 2021
Copyright Sydassistans AB 2019 
Integritetspolicy